DİZİ / YILANLARIN ÖCÜ 1. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yılanların Öcü Dizisi 1. Bölüm özeti:

Koliba Film ' in Show TV ' ye yeni sezon için çektiği Yılanların Öcü dizisinde Ceyda Ateş, Hande Soral ve Cemal Toktaş rol alıyor.

Türk Edebiyatı ' nın önemli yazarlarından Fakir Baykurt'un ölümsüz eseri Yılanların Öcü, televizyon ekranlarına uyarlanıyor! Fatih Harbiye, Köprü, Türkan gibi yapımlar ile tanıdığımız Koliba Film ' in yürüteceği proje; yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Dizinin yapımcılığını Ata Türkoğlu, yönetmenliğini ise Cemal Şan üstlenecek. Kadro için Mert Fırat ve Ceyda Ateş gibi oyuncular düşünülse de; kesinleşen tek isim en son Benim İçin Üzülme dizisinde izlediğimiz Ahmet Varlı… Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak Yılanların Öcü, Eylül ayında ekran macerasına başlayacak.

Baykurt ' un birçok kurumdan ödül alan, 1954 yılında yazdığı roman; daha önce iki defa sinemaya uyarlanmıştı. Bunlardan ilki, 1962 yılında Metin Erksan yönetmenliğinde vizyona giren; kadrosunda Fikret Hakan, Aliye Rona ve Erol Taş gibi isimleri barındıran filmdi. 1985 yılında Şerif Gören tarafından yönetilen ikinci uyarlama filmin başrollerini ise Kadir İnanır, Fatma Girik, Serpil Çakmaklı, Nur Sürer ve Erdal Özyağcılar paylaşmaktaydı.

Koliba Film ' in Fakir Baykurt ' un ünlü romanından televizyona uyarladığı ' Yılanların Öcü ' dizisinin çekimleri Temmuz ayının ilk haftasında Kapadokya ' da başlıyor.

İstanbul ' daki kostüm ve okuma provaları tamamlanan dizi ekibi Temmuz ' un başında Kapadokya ' ya gidiyor. Aylarca süren çekim mekanları ve prodüksiyon hazırlıkları tamamlanan dizi için start 5 Temmuz ' da verilecek.

Daha önce iki kez sinemaya uyarlanan ' Yılanların Öcü ' , dizi olarak Eylül ayında Show TV ekranında olacak. Yapımcılığını Ata Türkoğlu/Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan ' ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu yazıyor.

' Yılanların Öcü ' nde deneyimli ve usta oyuncuların yanısıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alacak.

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olacak dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem [yılanların-öcü-dizisi-3] Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynayacak.

KARAKTERLER BELLİ OLDU

Nevşehir – Kapadokya ' da çekimlere başlayacak olan dizinin müzikleri Kalan Müzik ' den Murat Saltık ' a ait. İşte oyuncuların dizide canlandıracağı karakterler;

Cemal Toktaş : Kara Bayram
Ceyda Ateş : Zehra
Hande Soral : Fatma
Rüçhan Çalışkur : Irazca
Ahmet Varlı : Haceli
Nail Kırmızıgül : Kamuran
Şebnem Dilligil : Mahmure
Servet Pandur : Remziye

BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLDU!

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Yılanların Öcü dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. TRT ' nin 4 bölümlük mini dizisi Çırağan Baskını dizisinde rol alan Ceyda Ateş, çekimlerin bitmesinin ardından Yılanların Öcü dizisiyle anlaştı.

İKİ OYUNCU DAHA

Show Tv ' nin yeni dizisi Yılanların Öcü ' nün kadrosuna iki isim daha dahil oldu.

Başrollerinde Rüçhan Çalışkur, Ahmet Varlı, Burak Can ve Nail Kırmızıgül gibi isimlerin yer aldığı, Koliba Film – Ata Türkoğlu imzalı, Fakir Baykurt ' un aynı adlı romanından uyarlanan Yılanların Öcü dizisine son olarak Karadayı dizisinde rol alan Şebnem Dilligil ile son olarak Benim İçin Üzülme dizisinde rol alan Hande Kaptan dahil oldu.

Senaryosunu Esen Ali Bilen, Baran Sıtkı ve Rana Mamat ' ın yazdığı dizinin çekimleri çok yakında Kapadokya ' da başlayacak.

Arka Sokaklar ' dan transfer

Fakir Baykurt ' un aynı adlı romanından uyarlanan Yılanların Öcü dizisine daha önce Yılan Hikayesi, Esir Şehrin Gözyaşları ve Arka Sokaklar dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Nail Kırmızıgül dahil oldu.

Burak Can ' da kadroda

Koliba Film ' den Ata Türkoğlu ' nun yapımcılığını üstleneceği ve Cemal Şan ' ın yönetmen koltuğuna oturacağı Yılanların Öcü dizisine son olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde rol alan Burak Can ' da dahil oldu.

Yeni sezonda Show TV ' de ekrana gelecek,Fakir Baykurt ' un aynı adlı eserinden daha önce 2 kez sinemaya uyarlanan Yılanların Öcü dizisine daha önce de Rüçhan Çalışkur ve Ahmet Varlı dahil olmuştu.

Burak Can ' ın ın dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı ilerleyen günlerde belli olacak