DİZİ / YER GÖK AŞK 75. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yer Gök Aşk dizisinin 75. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Havva ve Sultan, Küçük Yılmaz’a iş birliği teklif ederler. Ancak Küçük Yılmaz’ı ikna etmek düşündüklerinden çok daha zor olacaktır. Bade, Celal’in suratına Münevver’e yazdığı mektubu fırlatır.

Celal ya bu ilişkiyi bitirecek, ya da Bade her şeyi annesine anlatacaktır. Küçük Yılmaz’ın babasından tek istediği, ailesinde ona bir yer vermesidir. Ne var ki bu Yılmaz için hayatının en zor kararlarından biridir; fena halde köşeye sıkışmıştır.

Celal’in sırrını öğrenen Bade zor günler geçirirken, kader yine ona güler; Bade hamile kalmıştır. Mehmet ise Bade’den şüphelenmeye başlamıştır. Sultan, Küçük Yılmaz’ın Yılmaz’la konuşmasına şahit olur.

Yılmaz’ın vereceği karar, ya Sultan’la Havva’nın ipini çekecek, ya da yolunu açacaktır. Dua etmekten başka çareleri kalmamıştır. Remzi, Cüneyt’i Havva’yı şikâyetinden vazgeçirmeye çalışır.

Cüneyt kabul eder, ama bir şartı vardır; bu Remzi’nin hiç hoşuna gitmez. Babasının kararını öğrenen Küçük Yılmaz, Sultan ve Havva’yla konuşmaya gider. Artık şaşırma sırası onlardadır.