DİZİ / YALAN DÜNYA 75. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yalan Dünya Dizisi 75. bölüm özeti:

Deniz ile Nurhayat arasında sette kriz çıkıyor.

Kocabaşlar, Rıza’nın Deniz’in işi yüzünden düzensiz görüşmelerinden ve sabahlara kadar takılmalarından rahatsızlardır. Servet ve Gülistan içten içe Rıza’yı, Deniz ile evlenirlerse normal bir aile düzenlerinin olmayacağı konusunda doldururlar.

Zeynel arabayı çalmak isterken yanlışlıkla içinde bulunan Zerrin’i de otomobille birlikte götürür. Zerrin’i fark ettiğinde ise iş işten geçmiştir. Üstelik bir de araya mafya girmiştir. Zerrin’in Karakaşlar’ın gelini olduğunu söylemesi ile olay rehin almaya dönüşür. Yıldırım’ı arayan mafya üyeleri, Zerrin için 1 milyon TL fidye isterler. Zerrin’in rehin alınması Bünyamin’i bunalıma sokarken, Ahmet ile Tülay arasında buzların erimesine neden olur.

Sette ise Tufan, Nurhayat aldığı parayı Deniz’in öğrenmemesi için herkesi tek tek tembihler. Vasfiye ve Timur’un videosu ise interneti sallamaktadır. Tıklanma rekoru kıran video sayesinde ikili meşhur olur. Ancak hiçbir şeyden haberleri olmayan Timur ve Vasfiye, sokakta gördükleri büyük ilgiye bir anlam veremezler. Gerçeği öğrendiklerinde ise ikisi de paniklerler. İkili, bir an önce videoyu silmesi için Orçun’un peşine düşer. Viral reklam teklifi alan Orçun ise videoyu kolayca silmeye yanaşmayınca işler iyice karışır.

Aldığı tüm önlemlere rağmen Tufan, Nurhayat ile Deniz arasında kriz çıkmasına engel olamaz ve set fena karışır. Zerrin’i kurtarma operasyonuna Karakaşlar’ı içten feth etmek için gönüllü olan Emir, tuzağa düşer. Zerrin’i kurtarır ama bu kez de zan altında kalır.

Rıza ile Deniz’in ilişkisini bitirmeye çalışan Kocabaşlar ise, her ikisini de etkileyecek bir karar alırlar. Gülistan’ın ısrarı ile dışarı çıkan Selahattin ise beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalır.