DİZİ / YALAN DÜNYA 72. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yalan Dünya Dizisi 72. bölüm özeti:

Kocabaşlar, bir kez daha Deniz'i istemeye gidiyor
Kocabaşlar bir kez daha Deniz'i Rıza'ya istemek üzere Alsancaklar'a gidiyor.

Kocabaşlar ve Alsancaklar arasında kız isteme gerginliği devam etmektedir. Defne'nin doğumu ile yarım kalan işi, Şehmuz Bey bitirmeye kararlıdır. Kızına nüfus kağıdı çıkartma işini üstlenen Selahattin, yine kurnazlık peşindedir. Gülistan'dan ayrılmaya karar veren Selahattin, boşandıktan sonra beş parasız kalmamak için sinsi bir plan yapar.

Defne bebek ise, algıları çok açık bir çocuk çıkar. Negatif ve kötü enerjiyi algılayan Defne, yanında kötü ve iğneleyici konuşulmasına asla izin vermez. Gülistan ve Servet bu nedenle bebeği Vasfiye'den uzak tutmaya çalışırlar.

Bünyamin'in çeşitli yiyeceklere alerjisi olduğu ortaya çıkar. Doktora gidip test yaptıran Bünyamin, artık sağlıklı beslenecek ve alerjisi olduğu yiyeceklerden uzak duracaktır. Fakat bu durum onda beklenmedik bir değişime yol açar. Sağlıklı beslendiği için aklı açılan Bünyamin, önce Zerrin'i beğenmez ardından da daha önce hoşlandığı tüm zevklerinden vazgeçer. Sevgilisinin elinden kayıp gittiğini fark eden Zerrin, Bünyamin'i kaybetmemek için sonu hiç de hayırlı olmayacak bir plan yapar.

Servet ve Gülistan'a inanmayan Vasfiye, Defne bebeği bir de kendi kontrol eder. Ancak Servet ve Gülistan haklıdır. Bebeğin yanında kimse kötü niyetle konuşamamaktadır. Bu durum, bebeğin yanındayken sürekli iyi konuşmak zorunda kalan Vasfiye'nin hastalanmasına neden olur.

Konsomasyona çıkamayan Tülay'a haciz gelmek üzeredir. Zor durumdaki Tülay'ın imdadına hiç ummadığı biri yetişir.

Deniz'i isteme günü yaklaşıkça Nurhayat asabileşir ve her fırsatta Emir'e laf sokar. Bu duruma kimse anlamaz veremezken esas sürpriz isteme günü yaşanır. Kocabaşların beklenen ziyaretinde Nurhayat da başköşede yerini alır.

Ortam zaten gerginken içindekilere daha fazla engel olamayan Nurhayat, herkese hiç tanımadıkları bambaşka bir yüzünü gösterir. Bu duruma daha fazla dayanamayan Emir ile Nurhayat arasında büyük bir kavga patlak verir. Alsancaklar'da kıymet koparken, yan dairede ise Gülistan'ı terk etmek üzere her şeyi hazır eden Selahattin'in planlarını altüst eden bir gelişme yaşanır.