DİZİ / YALAN DÜNYA 63. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yalan Dünya Dizisi 63. Bölüm özeti:

Deniz ile Rıza'nın arası açılıyor
Rıza ile Deniz’in arası aileleri yüzünden fena açılırken, aileler arasında ise tam aksine büyük bir yakınlaşma yaşanıyor.

Rıza ile Deniz’in arası aileleri yüzünden fena açılır. Deniz, Rıza’nın kendisine bağırmasına, Rıza da Deniz’in kendisine eşek demesine çok içerlemiştir. Bu durum en çok Servet ile Çiğdem Hanım’ın yüzünü güldürür. Çocukların arası açılırken ilk günden beri anlaşamayan aileler arasında da büyük bir yakınlaşma yaşanır.

Koruma tutan, korkudan sokağa tek başına çıkamayan Selahattin’in yanlış anlama sonucu Zorbey’in adamları tarafından dövüldüğü ortaya çıkar. Ancak bu yanlış anlamanın altında Zerrin’in olduğunu düşünen Selahattin ondan intikam almak için Bünyamin’e gider. Zaten Zerrin hakkında hala şüpheleri olan Bünyamin, Selahattin’in de kışkırtması ile iyice psikopata bağlar. Zerrin’in Paşa Dedesi ve geçmişinin peşine düşer. Zerrin bu kez köşeye fena sıkışır. Üstelik yalan söylemeye devam ettikçe ipin ucunu iyice kaçırır.

Deniz, Rıza’nın bu çıkışının altında Nurhayat’ın, Rıza da Deniz’in kabalaşmasının ardında Çağatay’ın olduğunu düşünür. Deniz, Nurhayat’a bilenirken Rıza da Çağatay’a gününü göstermek için fırsat arar. Bu durum Emir’in durup dururken Nurhayat ile ilgili içine kurt düşmesine neden olur.

Grip olan Selahattin’in ise Gülistan tarafından karantinaya alınır. Kapı dışarı çıkamayan Selahattin’in yardımına Eylem yetişir. Ona bir bilgisayar verir ve Selahattin’e sosyal medya hesapları açmayı öğretir. Bir anda internette fenomen olan Selahattin’i binlerce kişi, özellikle de kadınlar takip etmeye başlar.

Emekli olmaya karar veren Şehmuz evde kadınlarla takılmaya başlar. Servet ve Gülistan onu çalışmaya hayatına geri döndürmek için Vasfiye’den yardım isterler. Selahattin dizinin dibinde olduğu için içi çok rahat olan Gülistan, geç de olsa Selahattin’in sanal alemde çevirdiği dolapları öğrenir.

Çağatay, Nurhayat, Rıza, Deniz ve Emir’in yolu da terasta kesişir ve herkes eteğindeki taşları döker.