DİZİ / YALAN DÜNYA 62. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yalan Dünya Dizisi 62. Bölüm özeti:

Terasta gerginlik devam ediyor
Kocabaşlar ile Alsancaklar arasında, doğumgünü kriziyle patlak veren gerginlik devam ediyor.

Doğum günü ile ilgili hediye krizi devam eder. Çiğdem, Kocabaşlar 'ı kıyafetlerin üzerine yatmakla suçlar. Gülistan ise kıyafetleri suratlarına çarpmanın yollarını arar. Vasfiye de, Mısır 'a giden Bora 'nın hediye olarak getirdiği piramitten yola çıkarak, yandakileri gizli tarikat İllüminati 'ye üye olmakla suçlar. Önceleri Servet buna pek inanmaz. Ancak Vasfiye işi abartarak her gördüğünü tarikatın bir işareti olarak yorumlayıp Servet 'i fena korkutur.

Dansöz olayından sonra Yıldırım, Bünyamin 'in Zerrin ile görüşmesini yasaklar. Bünyamin, Zerrin 'den Paşa Dede 'sini yardıma çağırmasını ister. Zerrin 'in buna yanaşmaması Bünyamin 'in şüphelerini daha da artırır.

Zerrin 'in kim olduğunu ortaya çıkartmak için Bünyamin, Nurhayat 'tan yardım ister. Nurhayat 'ın ise canı zengin arkadaşlarına sıkkındır. Emir 'i ve oynadıkları diziyi avam bulmaları onu harekete geçirir. Dizinin sponsoru olarak senaryoda radikal değişiklikler yapılmasını ister.

Fırat 'ın Yazgısı 'nda Tülay 'ı gören Gülistan ise kıskançlık krizlerine girer. Deniz 'i onu diziye aldırmakla suçlar.

Zerrin 'i takibe alan Bünyamin ona laptop hediye eder. Amacı yazışmalarını ve yaptıklarını kontrol etmektir. Ancak paraya sıkışık olan Zerrin, laptop 'ı Selahattin 'e uygun fiyata satar. Sıkı dayak yiyen Selahattin ise kendine koruma tutar ve bir dizi güvenlik önlemi alır. Timur, Deniz 'in ağzını Çağatay hakkında ararken, Ahmet 'in evinde romantik bir buluşma ayarlar.

Aynı gün aynı dairede Selahattin de Tülay 'a randevu verir. Bünyamin, Tülay 'ın evi diye önce Tülay 'ın dairesine sonra da yanlışlıkla Ahmet 'in evine hırsız gibi girer. Aileler arasındaki gerilim sonunda Rıza ve Deniz 'e de bulaşır. İkili terasta ailelerin önünde fena atışır. Eteklerdeki istenmeyen tüm taşlar bir bir dökülür.