DİZİ / YALAN DÜNYA 46. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yalan Dünya 46. Bölüm özeti:

Vasfiye Teyze, Servet’in yemek tariflerinin peşine düşüyor

Vasfiye Teyze iyice Kocabaşlar’ın evine yerleşiyor. Aklı fikri Servet’in yemek tariflerinde olan Vasfiye Teyze, bir şekilde tarifleri elde etmeye çalışıyor. Vasfiye Teyze iyice Kocabaşlar’ın evine yerleşir. Aklı fikri Servet’in yemek tariflerinde olan Vasviye Teyze, bir şekilde tarifleri elde etmeye çalışır.

Servet ise tariflerini garantiye almak için, onları Deniz’e emanet eder. Emir’le Nurhayat arasındaki yakınlaşma ise devam etmektedir. Gizli gizli buluşan çift, birlikte çok iyi vakit geçirmektedir. Ancak bu durumdan rahatsız olan Emir, Nurhayat’a olan hislerini arkadaşlarına açıklamaya karar verir.

Çağatay’ın ise 22 yaşında bir kızı ortaya çıkar. Babasını daha yakından tanımak isteyen Yağmur, alımlı ve güzel bir kızdır. Önce şok geçiren Çağatay, sonradan babalık fikrine iyice ısınır. Hatta Yağmur’un annesine evlenme teklifi etmeyi düşünür. Tülay ise bunalımdadır. Çünkü regli geçirmiştir ve hamile olma ihtimali çok yüksektir.

Bunu duyan Selahattin ise Tülay’ın doğum yapmasına kesinlikle karşı çıkar. Çağatay’ın evleneceğini öğrenen dizi ekibi, onun için Tülay’ların lokalinde bekarlığa veda partisi düzenlerler. Bu gecede Zerrin de orada sahneye çıkarken, sevgilisinin orada çalıştığını bilmeyen Bünyamin de davetliler arasındadır.

Servet’e jest olsun diye yemek tariflerini bastırıp kitap haline getiren Deniz, hediyesini vermek üzere onlara gider. Ancak tarif defterini Servet’ten önce Vasfiye Teyze kapar. Doktordan çıkan Tülay, Selahattin’i arayarak hamile olduğu haberini verir. Bunu duyan Selahattin’den bir daha haber alınamazken, Kocabaşlar’ın evine haciz gelir.