DİZİ / USTURA KEMAL 12. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ustura Kemal 11. Bölüm özeti:

İşgal Güçleri'nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal, Anceli'den iki cevap beklemektedir. Biri İsmail'in kendi oğlu olup olmadığı, ikincisi ise kendisiyle evlenip evlenmeyeceği...

Anceli bu iki soruya da bu bölümde cevap verecektir. Ancak Anceli verdiği cevaplardan sonra kiliseye günah çıkarmaya gider. Rahip'le yaptığı konuşmayı kimse bilmemektedir. Bennet ise Anceli'nin kendisi ile evleneceğini sanırken Paşazade Kemal'le evleneceğini öğrenince Angeli'yi dize getirmek için evini kapattırır.

Angeli ve kızları sokakta kalmıştır. Paşazade Kemal ile Bennet'in arası Angeli yüzünden açılır. Ancak Bennet görevine geri dönebilmek için Paşazadenin getireceği silahlara mecburdur.

Kemal Nihal'in İstanbul'da olduğunu öğrenir. Nihal'i kurtarmak için devreye girdiğinde, Nihal Barbanın adamları tarafından vurulup bir çukura atılmıştır bile. Nihal'in şehit olduğu haberi herkesi yasa boğar. Ancak Kemal Nihal'in cenazesini görmeden öldüğüne inanmak istemez.

Keriman ise evde bulduğu bir uyku ilacını ablasına gizlice içirir. Artık eniştesiyle doyasıya bir gece yaşaması için önünde hiç bir engel yoktur. Üstelik Keriman bu ilacın biraz fazla içilmesi halinde ölüme yol açtığını bilmemektedir. Artık Keriman'ın bambaşka hayalleri vardır.