DİZİ / USTURA KEMAL 11. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ustura Kemal 11. Bölüm özeti:

İşgal Güçleri'nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal, İsmail'in kendi oğlu olup olmadığını öğrenmek için soluğu Angeli'nin yanında almıştır. Angeli'nin Kemal'den sır gibi sakladığı karanlık geçmişinin kapılarını ona açmakta tereddüt eder.

Kemal ise bir oğlu olduğunu öğrenmenin heyecanıyla hiç düşünmeden Angeli'ye evlenme teklif eder. İsmail onun çocuğuysa beklemeden hemen onu nikahına alacaktır. Angeli bu teklif karşısında şaşkın ve kararsızdır. Yıllardır aşık olduğu Kemal'ine kavuşmak için ağzından çıkacak bir evet ya da hayır sözü yeterlidir. Bunun yanı sıra Angeli'ye ikinci bir teklif daha gelir.

Bennet görevinden el çektirilmiş umutsuz bir haldedir. Angeli kabul ederse onunla evlenip birlikte İngiltere'ye gitmeyi önerir. Bölüm boyunca bütün soruların ve cevapların Angeli'de düğümlendiği heyecanlı bir bekleyiş sizleri bekliyor. İsmail Kemal'in oğlumudur yoksa Bennet'in mi? Angeli Kemal'e ne cevap verecektir.

Bennet makamını geri kazanmak için Kemal'e sattığı silahları ve direnişçilerin listesinin peşindedir. Bennet'in ise peşinde ise Barba vardır. Görevden alındığını duyar duymaz bennet'i devirmeye karar vermiştir. İş bu ki Barba'nın hazırladığı suikasten Bennet'i Kemal kurtarır. Barbanın ikinci bir başarısızlığa öfkesi sert olur. Adamına karşılık Angeli'yi kızını rehin alır.

Bunlar olurken Müslüman çocukları kaçırıp Rumlaştırma projesini araştırmak üzere çocukların saklandıkları okulda görev yapan Nihal'i ciddi bir tehlike bekliyordur.

Gülnaz Keriman ve Vural cephesinde de çarpıcı gelişmeler yaşanır. Gülnaz Kemal ile Angeli'nin arasında gelişecek durumlardan dolayı kaygı içindedir. Buna engel olmak için Kemal'in Vural ile evliliğinin gerçek bir evlilik olmadığını öğrenmesinin yolunu yapar.

Keriman ise Vural'ı daha bir ağına düşürmek için bu defa Ahmet'in masum duygularını kullanma yoluna gider. Ahmet Keriman'a okuma yazma öğretmek için konakta ders vermeye başlar. Vural ise Keriman ve Ahmet arasında hissi bir şeyler olduğunu anlamıştır.

Ona erkek olduğunu hissettiren tek kadını kaybetmeye niyeti yoktur. Gece Keriman'ın odasına gider. Vural Keriman'la birlikte olmayı kafasına koymuştur. Ancak bu yasak aşkı kapıda bekleyen bir tehlike vardır.