DİZİ / URFALIYAM EZELDEN 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Urfalıyam Ezelden Dizisi 4. Bölüm özeti:

Duran, Recep ' in kanına karşılık kan istiyor!
Çetin ' in Recep ' i vurmasının ardından Yanık Memed ' le karşı karşıya gelen Duran, Recep ' in kanına karşılık kan istiyor.

Recep ' i vuran Çetin, Cemal ' i görünce kaçmaya başlar ve gecenin karanlığında ortadan kaybolur. Cemal ise yerde kanlar içinde yatan Recep ' i hastaneye yetiştirmek zorundadır. Recep ' i kucakladığı gibi hastanenin yolunu tutar.

Ceylan ise yaşadıklarının şokundadır ve bir gecede bu kadar çok şey yaşadığı için ne yapacağını bilemez halde Cemal ' in yanında durmaktadır. Tüm olanlardan habersiz olan Yanık Memed, düğünde çıkan tatsızlıktan sonra eve gelir ve Selva ' dan Recep ' in tahliye olduğu haberini alır.

Çetin ' in Recep ' i vurduğunu öğrenen Yanık Memed hiç beklemediği bir anda Duran ' la karşılaşır ve en korktuğu şey başına gelir. Kan davası yeniden başlamıştır. Duran, Recep ' in kanına karşılık kan istemektedir.

Ceylan bir gecede yaşadıklarından dolayı korkar ve Cemal ' e çıkışır. Bir daha Cemal ' i görmek istemediğini söyler. Ancak eve gidip Türkan ' la konuştuğunda Cemal ' e haksızlık yaptığını anlar. Ceylan, Cemal ' den özür dilemek için dükkana gittiğinde Kadir ' den gerçekleri öğrenir ve Cemal ' e olan bağlılığı biraz daha artar.

Bu sırada her yerde Çetin ' i arayan ve sonunda Urfa ' da olduğunu öğrenen Cemal, hemen Urfa ' ya gider ancak, Urfa ' da hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır!

Urfalıyam Ezelden Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de!