DİZİ / URFALIYAM EZELDEN 3. BÖLÜM FOTO GALERİ

Urfalıyam Ezelden Dizisi 3. Bölüm özeti:

Duran, Recep'in kanına karşılık kan istiyor!
Çetin'in Recep'i vurmasının ardından Yanık Memed'le karşı karşıya gelen Duran, Recep'in kanına karşılık kan istiyor.

Recep'i vuran Çetin, Cemal'i görünce kaçmaya başlar ve gecenin karanlığında ortadan kaybolur. Cemal ise yerde kanlar içinde yatan Recep'i hastaneye yetiştirmek zorundadır. Recep'i kucakladığı gibi hastanenin yolunu tutar.

Ceylan ise yaşadıklarının şokundadır ve bir gecede bu kadar çok şey yaşadığı için ne yapacağını bilemez halde Cemal'in yanında durmaktadır. Tüm olanlardan habersiz olan Yanık Memed, düğünde çıkan tatsızlıktan sonra eve gelir ve Selva'dan Recep'in tahliye olduğu haberini alır.

Çetin'in Recep'i vurduğunu öğrenen Yanık Memed hiç beklemediği bir anda Duran'la karşılaşır ve en korktuğu şey başına gelir. Kan davası yeniden başlamıştır. Duran, Recep'in kanına karşılık kan istemektedir.

Ceylan bir gecede yaşadıklarından dolayı korkar ve Cemal'e çıkışır. Bir daha Cemal'i görmek istemediğini söyler. Ancak eve gidip Türkan'la konuştuğunda Cemal'e haksızlık yaptığını anlar. Ceylan, Cemal'den özür dilemek için dükkana gittiğinde Kadir'den gerçekleri öğrenir ve Cemal'e olan bağlılığı biraz daha artar.

Bu sırada her yerde Çetin'i arayan ve sonunda Urfa'da olduğunu öğrenen Cemal, hemen Urfa'ya gider ancak, Urfa'da hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır!

Urfalıyam Ezelden Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de!