DİZİ / UMUTSUZ EV KADINLARI 25. BÖLÜM FOTO GALERİ

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin 25. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Umutsuz Ev Kadınları'nda şenlik var

Zeliş, Roman mahallesine gidiyor, ortalık şenleniyor!
Kanal D 'nin büyük bir ilgiyle takip edilen sevilen dizisi “Umutsuz Ev Kadınları”nda bu hafta da Roman mahallesi sürprizi var.

Pazar akşamlarına damgasını vuran dizinin bu bölümünde; Zeliş, hapishanede tehdit edilen Kudret 'in başını beladan kurtarmak için Roman mahallesine gidiyor. Ancak işleri iyice karıştırıyor ve ortalık şenleniyor.

Yasemin, arabasıyla Emel’e çarpıyor!
Yasemin, eski kocasının Emel'le yakınlaştığını öğrenince büyük bir şok yaşıyor ve istemeden de olsa arabasıyla Emel'e çarpıp onu hastanelik ediyor.

Sinan'la ilişkisinde zor bir dönemece giren Yasemin, eski kocasının Emel'le yakınlaştığını öğrenince büyük bir şok yaşar. İstemeden de olsa arabasıyla Emel'e çarpıp onu hastanelik eder.

Çalışmaya başlayan Elif, bir yandan da ev işleriyle boğuşur. Kendisine yardımcı olmayan kocasını harekete geçirmek için hileye başvurmak zorunda kalır.

Zeliş bankadaki parayı Kudret'in onayı olmadan kullanamaz. Kudret vekâlet vermemekte ısrarlıdır, ta ki koğuşta bir tehditle karşı karşıya kalıncaya dek.

Nermin, Behçet'in mezarının otopsi için açılmasıyla zor günler yaşar.Kadir'le ikisini bir arada gören kayınvalidesi, oğlunu zehirleyenin Nermin olduğuna inanmaktadır.