DİZİ / UMUTSUZ EV KADINLARI 22. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin 22. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde yayınladnığı anda sitemizde yer alacaktır. Umutsuz Ev Kadınları 22. Bölüm özeti ve 21. bölümde yaşananlar.

Yasemin, Sinan 'la ilgili gerçeklerin peşine düşüyor
Sinan 'la ilgili gerçeklerin peşine düşen Yasemin, bulduğu ipuçlarıyla Cevdet 'e ulaşır. Duyacağı gerçekler, Sinan hakkında düşündüğü her şeyi tepetaklak etmeye yetecektir.

Elif evliliğinin üstüne bir kara bulut gibi çöken Canan yüzünden kendine ve kocasına olan güvenini kaybeder. Evliliğini kurtarmak için göze aldığı şeyler ise, onu utandırmaktan öteye gidemez.

Nermin 'le Kadir 'in tesadüfî yakınlaşmalarına tanık olan Emel bunun tadını çıkarmaktan geri durmaz. Yaptıklarının utancıyla kocasına sığınan Nermin ise hayal kırıklığına uğrar. Behçet 'in tek düşündüğü, günden güne kötüye giden sağlığıdır.

Zeliş 'in başı yine Levent 'le derttedir. Zeliş 'in bebek beklediğini duyan Levent her şeyi göze alıp kapısına dayanır. Üstelik Levent bu sefer pes etmeyecek kadar kararlı ve cesurdur.

Cemil 'le ilgili korkunç gerçekleri öğrenen Suna, onu tehdit ederek mahalleden uzaklaştırır. Oğlunu Suna 'nın ellerine teslim etmek zorunda kalan Cemil 'in kaçmaktan başka şansı yoktur.