DİZİ / ULAN İSTANBUL 6. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ulan İstanbul Dizisi 6. Bölüm özeti:

Ferdi ve Derya ' dan büyük hata!
Derya ' nın görev icabı Ceyhun ile yakınlaşmasına tahammül edemeyen Ferdi, öyle bir çıkış yapıyor ki, bir anda bütün her şeyi riske atıyor. Ekip, Bahadır ' ın aklına gelen fikirle sıkıştıkları kapandan son anda kurtulur. Ancak Meltem ' in durumunun belirsizliği çeteyi huzursuz eder.

Kandemir, kumarhane baskınından sonra daha fazla dikkat çekmemek için işlere bir süre ara verme kararı alır. Bu süre içerisinde de Meltem ' in akıbetini öğrenmeye çalışırlar. Hiçbir ipucu bulamayınca da Kandemir, Derya ' dan Ceyhun ' u dinleyebilmek için böcek yerleştirmesini ister. Gelişiyle mahalleye damgasını vuran Maşuka ' nın rahat tavırları Şehriban ' ı çileden çıkarır. Talihsiz kadın her zaman ki iş ortağı Muhtar ile kafa kafaya verip, Maşuka ' yu bir an önce Almanya ' ya geri gönderme planı yapar.

Altın avcısı Hayati, Gıyas ' a ters gidince ufaklık, babasını Nevizadeler ' e ihbar eder. Ceyhun ' u dinleme nöbetinde Ferdi ile Derya yapmamaları gereken bir hata yaparlar. Malatyalı ' nın, Yaren ' in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Sonunda Çin Lokantası ' na kadar giden Malatyalı ile Karlos arasında olay çıkar. Derya ' nın görev icabı Ceyhun ile yakınlaşmasına tahammül edemeyen Ferdi, öyle bir çıkış yapar ki, bir anda bütün her şeyi riske atar.