DİZİ / ULAN İSTANBUL 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ulan İstanbul Dizisi 4. Bölüm özeti:

Kandemir ve ekibi, dolandırıcıyı dolandırıyor.

Ekibin yeni hedefi Ponzi Saadet Zinciri ' nin sahibi Şadan Helvacıgil oluyor.Onlarca kişiyi dolandıran ve hapisten tahliye edilecek olan Helvacıgil ' i dolandırmak da ekibe düşüyor.Şiir yarışmasının ödülü olarak Nevizadeler ' de akşam yemeği kazanan Ceyhun heyecanlıdır. Annesi Şehriban ise bu önemli gece için hazırlanmaya günler öncesinden başlar. Tesadüfen Gıyas ' ın doğumgünü olduğunu ve bu güne kadar hiç kutlanmadığını öğrenen Yaren, Ceyhun ' ların yemeği ile Gıyas ' ın doğumgünü kutlamasını birleştirmeye karar verir..

Bu durum en çok da Hayati ' nin işine gelir. Rahatça Nevizadeler ' in evine girip aramalarına kaldığı yerden devam edebilecektir.Ancak Kandemir ve çetesini kötü bir sürpriz beklemektedir. İşgüzar muhtar ve Şehriban yine boş durmayıp, Nevizadeler ' in yaşayan tek akrabası Peyami Amca ' ya ulaşırlar. Akşam yemeğine onu da götürüp yaşayan son akrabalarını Kandemir ve çocuklarının karşısına çıkarmayı planlarlar. Fakat Peyami Amca, Kandemir ve çetesini tanımadığını, Gazanfer ' in hiç oğlunun olmadığını söyler. Muhtar ile Şehriban ' ın kafaları karışsa da, onu yemeğe götürmekten yine de vazgeçmezler.Derya ile Ferdi ' nin arası ise bozuktur. Üstelik Ferdi bir şekilde Derya ' nın sinemaya Ceyhun ' la gittiğini de öğrenince evde durumlar iyice karışır. Karlos, Ceyhun ' un yarışmada birinci olduğu şiiri Ferdi ' den çaldığını Derya ' ya kanıtlamaya karar verir.

Ancak duvarın fotoğrafını çekmeye gittiğinde beklenmedik bir gelişme ile karşılaşır. Ekibin yeni hedefi ise Ponzi Saadet Zincirinin sahibi Şadan Helvacıgil ' dir. Onlarca kişiyi dolandıran Şadan Helvacıgil hapisten tahliye edilecektir. Onu dolandırmak da ekibe düşer. Helvacıgil ' in adamlarını etkisiz hale getiren Kandemir ve çetesi, onu kendilerinin uydurduğu Mahmut virüsüne yakalandığına inandırırlar. Şadan ' a ölüm korkusuyla sakladığı paraların yerini söyletmeye çalışan ekibin amacı saadet zinciri mağdurlarına yardım etmektir.Ceyhun ise Esteban soygununu araştırmaya devam eder. Esteban ' ın evinin güvenlik görevlisinin ifadesi doğrultusunda robot resim çizilmeye başlar. Derya ise kendini affettirebilmek için Karlos ve Serpil ' in yardımıyla Ferdi ' ye romantik bir gece hazırlar.

GURBETÇİ MAŞUKA, KANDERMİR ' E İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLUYOR. ARDINDAN DA MAHALLEDE İŞLER İYİCE KARIŞIYOR.

35 yaşındaki bekar Maşuka, evlilik programına katılıp, kendine bir eş bulma umuduyla Türkiye ' ye geliyor. Ancak yolda tesadüfen Kandemir ile karşılaşması ve ona ilk görüşte aşık olması Maşuka ' nın bütün planlarını altüst ediyor. Zaten hareketli olan mahalleye bir de Maşuka ' nın gelmesi ve Kandemir ' e aşık olması işleri ise iyice karıştırıyor.“Ulan İstanbul” sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 21:00 ' de Kanal D ' de ekrana gelecek.