DİZİ / ULAN İSTANBUL 26. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ulan İstanbul Dizisi 26. Bölüm özeti:

Geçmişten aniden çıkagelen davetsiz misafir Nevizadeler'in başına dert olacak. Ekibin yanında kalarak onları sinsice gözlemleyen Zeynep, edindiği bilgileri kime iletiyor? Ulan İstanbul, heyecan dolu yeni bölümü Pazartesi akşamı 20:00'de Kanal D'de!

Ulan İstanbul 25. Bölümde yaşananlar:

Ulan İstanbul'un bu bölümünde; çete, gelecek danışmalığı adı altında sahtekarlık yaparak büyük paralar kazanan Eflatun ' u hedefe alıyor ve onu kendi silahıyla vurmaya karar veriyor. Hayati, kendi kazdığı kuyuya kendi düşünce karakola ifade vermeye gider. Durmadan Kandemir ' i sayıklayan Hayati, herkesin siniri bozar.

Hayati, kendi kazdığı kuyuya kendi düşünce karakola ifade vermeye gider. Durmadan Kandemir ' i sayıklayan Hayati, herkesin siniri bozar. Aytop ' un tesisatçı Mahmut ile ilgili verdiği ifade ve Hayati ' nin Kandemir saplantısı, Esra ve Ceyhun ' u sorguda çıkmaza sokar.

Sandıktan çıkan altınların satışıyla ilgili Tuncer ' den kötü haber gelir. Bunun üzerine ekip, Kaptan ' ı kurtaracak parayı tamamlamak için başka bir operasyon yapmak zorunda kalır. Maşuka ' nın ilgisini çeken Kahin Eflatun, ekibin gözüne çarpar. Hep beraber Eflatun ' un gösterisine giderler. Gelecek danışmalığı adı altında sahtekarlık yaparak büyük paralar kazanan Eflatun ' u çete, kendi silahıyla vurmaya karar verir.

Esra ' nın Hayati ' nin sorgusu ile ilgili yine Nevizadeler ' in kapısına dayanması, ekip için sürpriz olur. Kurdukları tezgahın ortaya çıkmasını engel olmak için Kandemir ve Derya soluğu Ceyhun ' un yanında alır. Kandemir, Hayati ' ye konuşmaması karşılığında bir teklifte bulunur. Ferdi'ye hazırladıkları büyük sürpriz için kayıkhanede bir araya gelen Kandemir ve çetesinin geçmişten gelen sürpriz bir misafiri vardır.