DİZİ / ULAN İSTANBUL 25. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ulan İstanbul Dizisi 25. Bölüm özeti:

Hayati başını belaya sokmuştur. Aytop'un evinde ne aradığını nasıl açıklayacaktır? Ekip, bu kez yakayı ele verme endişesi içindedir. Ulan İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20:00'de Kanal D'de!

Ulan İstanbul 24. Bölümde yaşananlar:

Çete, Gazanfer Nevizade ' nin hazinesini arıyor

Ulan İstanbul'un yeni bölümünde; çete, Yaren ' in evde tesadüfen Gazanfer Nevizade ' nin bıraktığı notu bulmasının ardından, hazine bulma umuduyla konakta gizlice kazı çalışmalarına başlıyor.

Her biri bir tarafta ve başları bela da olan ekip, Kandemir'in yanında hastanede toplanır. Ferdi ile Kandemir ' in barışmasıyla çete yeniden bir aradadır. Yaren ' in evde tesadüfen Gazanfer Nevizade ' nin bıraktığı notu bulmasıyla ekip, yeni bir hedefe odaklanır.

Ellerindeki notla hazine bulmayı ümit eden Kandemir ve çetesi, gizlice konakta kazı çalışmalarına başlar. Kazı sırasında Hayati ve Şehriban ' ın aynı bahçeden geçen su boruları patlayınca mahallede ortalık karışır.

Ferdi ve Karlos ' un taşıdığı çuvallardaki topraklar Hayati ' nin radarına takılır. Derya ' nın kendisiyle görüşmemek için yalan söylediğini fark eden Ceyhun bu duruma fena bozulur. Başarılı komiser, Esra ile dertleşirken aslında genç kızın Nevizadeler ' i araştırmaktan vazgeçmediğini öğrenir.

Konaktaki kazıların sonucunda ekip, İstanbul ' da başka bir adrese yönelir. Sonunda yıllardır aradığı altınlara ulaşacağını ümit ederek Nevizadeler ' i adım adım takibe alan Hayati, her şeyden habersiz olan ekibin peşindedir. Hedeflerindeki evin içine sızıp çalışmalarına başlayan çeteye ise Hayati ' nin bir sürprizi vardır.