DİZİ / ULAN İSTANBUL 22. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ulan İstanbul Dizisi 22. Bölüm özeti:

Karlos'a hüzünlü veda
Ulan İstanbul'un bu bölümünde; Ekip, Karlos ' un öldüğüne hala inanamazken, cenazede Yaren ' in gözyaşları sel oluyor. Ekip, büyük bir üzüntüyle Karlos ' un cenazesini kaldırır. Herkes yaşadığı acıyla yıkılır.

Cenazeden sonra kendi kabuklarına çekilir, ortada pek görünmezler. Şehriban ' a çıkan talip ise evde ortalığı karıştırır. Ceyhun ' dan habersiz Maşuka ' nın da aklına girmesiyle talibi olan Talip Bey ' le buluşan Şehriban, oğlunun sürpriz baskınıyla neye uğradığını şaşırır.

Hayati ise Maşuka ' yla yakalanmasının ardından kendini Cemile ' ye affettirmeye çalışır. Ancak Cemile, daha fazla dayanmaz ve Hayati ' yi sonunda evden kovar. Nevizadeler ' in mahallede olmayışı ise, başta Servet olmak üzere herkesin dikkatini çeker.

Nevizadeler ' in peşine düşen Ceyhun, telefonla bir türlü Derya ' ya ulaşamayınca soluğu Çin lokantasında alır. Ancak orada da kimseyi bulamaz. Meraklanan komiser, Kandemir ' in kesinlikle kapalı kalacak talimatına rağmen, Shan-Li ' ye, ekibin hareket merkezi olan ofisini açtırır.