DİZİ / ULAN İSTANBUL 20. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ulan İstanbul Dizisi 20. Bölüm özeti:

Çetenin yeni hedefi dolandırıcı Rıfat
Hoyrat, Ceyhun'un gelişiyle planını gerçekleştiremez ancak, belindeki silahın hesabını komisere vermek zorunda kalır. Önce belgesel, ardından Esra krizini başarıyla atlatan çete, hedeflerindeki yeni kişi olan, dolandırıcı Rıfat Kulunç ile ilgili çalışmalarına başlar.

Rıfat Kulunç, yaşanan felaketlerden sonra yardım kuruluşu kurup para toplayan, arından da ortadan kaybolan bir dolandırıcıdır. Kandemir, kızının kime baba dediğini öğrenmek için operasyonda yer almaz.

Hoyrat ise yarım kalan işini tamamlamak için Karlos ' un peşindedir. Dolandırıcı Rıfat ' ın topladığı parayı aklamak için film projesine girmesini fırsat bilen çete, uydurma bir film çekimi organize eder.

Mahallede ise Ceyhun, Şehriban ' ın bütün karşı çıkmasına rağmen kendi evini gizlice tutar. Derya ile bunu paylaşan genç komiser, Ferdi ve Şehriban ' ın ani baskınıyla neye uğradığını şaşırır. Hayati, Cemile ' den uzak durmak için Nevizadeler ' e kaçar.

Maşuka, Kandemir aşkıyla, Cemile de kocasını merak ettiği için Nevizade konağına gidince ortalık fena karışır. Sabırla takibine devam eden Hoyrat, sonunda aradığı fırsatı elde eder ve Karlos ' u yalnız yakalar.