DİZİ / ULAN İSTANBUL 16. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ulan İstanbul Dizisi 16. Bölüm özeti:

Ceyhun, Kandemir ve çetesini yakın takibe alıyor
Doğan ' ın hırsız olduğunu öğrenen Ceyhun, Kandemir ve çetesini gözetim altına alıyor.

Ceyhun ' un, Doğan ' ın hırsız olduğunu öğrenmesiyle çete, şimdiye dek yaşamadığı şoku yaşar. Başarılı komiser, Nevizadeler ' i bu kez fena köşeye sıkıştırır. Hemen durumu toparlamaya çalışıp, kendilerince bahaneler uydurmaya başlayan çetenin çelişkili ifadeleri Ceyhun ' u iyice şüphelendirir. Duydukları ile tatmin olmayan Ceyhun, Esra ile beraber Nevizadeler ' i takip kararı alır.

Ceyhun ve ailesini kendine küstüren Nevizadeler, yaptıklarına bin pişman olurlar. Genç komiserin radarından bir an önce çıkmak için kendilerini affettirmek zorundadırlar. Ceyhun ' u kolay kolay yumuşatamayacakları anlaşılınca çete, Şehriban ile yakınlık kurmaya çalışır. Fakat biricik oğluna yapılanları Şehriban ' ın da affetmeye hiç niyeti yoktur.

Karlos ve Ferdi ' nin sahip çıktıkları sokak çocuklarından birinin uyuşturucu işine bulaştığının ortaya çıkması üzerine çete hemen duruma el koyar. Sokak çocuklarını uyuşturucu satıcısı olmaya zorlayan Kutalmış ' a gününü göstermek üzere harekete geçerler. Çete, operasyon için binbir kılığa girerken, peşlerine düşen Ceyhun ise gölge gibi her attıkları adımı takip etmektedir.