DİZİ / ULAN İSTANBUL 13. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ulan İstanbul Dizisi 13. Bölüm özeti:

Kandemir ve çetesi oyunun sonuna geliyor
1 milyon lirayı toplayan Kandemir ve çetesi artık kaçış planları yapıyor. Kandemir ve Doğan, Vahit Akça ' dan istedikleri parayı koparmayı başarırlar.

Ancak durumu hazmedemeyen Vahit Akça ' nın bu işin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Kandemir ve Doğan ' a ulaşmak için çalışmalarına hemen başlar. Albüm teklifi alan Yaren sanatı ile aşkı arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Yaptıkları son büyük vurgunla Kaptan ' ı kurtaracak parayı toplayan ekip artık oyunun sonuna gelir. Herkes yeni hayatları için planlar yapmaya başlar. Kandemir, mahalleliye sezdirmeden ortadan kaybolmaları için gerekli ayarlamaları yapar.

Ceyhun ile Şehriban ise, Ceyhun ' a, Derya ' yı istemek için harekete geçerler. Ceyhun, Derya ' ya evlenme teklifi eder. Şehriban ise Nevizadeler ' in kapısına dayanır. Ertesi gün kaçacaklarının rahatlığıyla Kandemir, Şehriban ' a Derya da Ceyhun ' a evet der. Vahit Akça ise kendi yöntemleri ile Doğan ' a ulaşmayı başarır. Ceyhun ile Derya ' ya güle oynaya söz kesen ekip, son oyunlarının tadını çıkarırlarken hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya kalırlar.