DİZİ / TÜRKÜN UZAYLA İMTİHANI 7. BÖLÜM FOTO GALERİ

Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Çılgın Türk 1'in kahraman mürettebatı, Ablanlar Gezegeni'nin kötü kalpli lideri Muhteşem Ziya'nın elinden kurtulduktan sonra dünyaya geri dönme kararı almıştır. Güzel prenses Alev'in, Ziya ile evleneceğini öğrenen Fatih Kaptan, kalbi kırık bir şekilde yola çıkar. Ancak, gerçek Kaptan Fatih'in sandığından çok farklıdır. Alev, kahramanlarımızın hayatlarını kurtarmak için Ziya ile evlenecektir.

Çılgın Türk 1, Ablanlar Gezegeni'nden havalanıp tekrar uzaya çıkar ve kaldığı yerden dünyayı aramaya devam eder.

Bu sırada, Ziya düğün ve nikah hazırlıklarına başlamıştır. Ancak Alev, Çılgın Türk 1 mürettebatını dünya gözüyle göremediği için Ziya'nın sözünü tutup onları serbest bıraktığına inanmaz ve Ziya ile evlenmekten vazgeçer.

Ziya, Alev'le evlenebilmek için, çoktan gezegenden ayrılıp uzaya çıkmış olan Çılgın Türkler'in peşine düşer ve onları bulup gezegene geri dönmeleri için ikna etmeye çalışır.

Ancak, Ziya'nın tüm savaş gemileriyle birlikte peşlerinden geldiğini gören kahramanlarımız, bunun bir saldırı olduğunu düşünüp kaçmaya başlar.

Uzayda yaşanan bu nefes kesen kovalamacanın sonunda, Çılgın Türk 1, komşu gezegen Anguslar'a ulaşır. Anguslar, Ablanlar'ın baş düşmanıdır. Ablanlar'ın kendilerine saldırdıklarını sanan Anguslar hemen teyakkuza geçerler.

Kahramanlarımız, uzayda yeni bir yıldız savaşının başlangıcına neden olmak üzeredirler.