DİZİ / TATAR RAMAZAN 26. BÖLÜM FOTO GALERİ (FİNAL)

Tatar Ramazan Dizisi 26. Bölüm özeti:

Ramazan idama mahkûm edilmiştir. Ramazan'ı seven herkesin yüreği öfke ve isyanla dolar. Elmas, Alin'e bir daha yoluna çıkmayacağına dair söz verir ve gider. Alin bunun bir veda olduğunu anladığında artık çok geçtir. Elmas, aynı yola baş koyduğu ağabeyi Ramazan'ı ölümde de yalnız bırakmamaya kararlıdır.

Kendi ayaklarıyla gidip teslim olur. Ramazan koğuştan içeri giren Elmas'ı görünce öfkeden deliye döner. Onun yaşamak yerine ölmeyi seçmesini kabullenemez... Haber çabuk yayılır. Ertuğrul hem Ramazan hem de Elmas'ı kurtarabilmek için bütün bağlantılarını kullanmaktadır.

Emir ise Elmas hakkında geçmişte verilmiş olan idam kararının bir an önce uygulanması için uğraşır. Hapishane içinde gerginlik tırmanmaktadır. Cezaevinin en ünlü kabadayısı Adıyamanlı Burhan, Ramazan'a gücünü ispat etmek istemektedir. Ancak bunun için Elmas, Çavuş ve Akseli'yi sıkıştırıp gözdağı vermekle çok büyük hata yapar.

Ramazan ve arkadaşlarını zapt edemeyen Müdür Dilaver ise otoritesini kabul ettirmek için yeni yollar aramaktadır... Ramazan için verilen kararı öğrenen Ayşe'nin zaten bozuk olan ruh sağlığı daha da kötüleşir.

Akli dengesinden şüphe edildiği için hastaneye kaldırılır. Bu sırada Fehmi, Ayşe'nin evine yerleşmekle meşguldür. Ablasının tüm mal varlığını ele geçirmek için planlar yapmaktadır... Ve Emir'in uğraşları sonucunda korkulan gün beklenenden çok daha önce gelir. Cezaevinin avlusuna darağacı inşa edilir. Ramazan'ın bütün çabalarına rağmen, can dostu, kardeşi Elmas infaz edilecektir!