DİZİ / TATAR RAMAZAN 13. BÖLÜM FOTO GALERİ

Tatar Ramazan Dizisi 13. Bölüm özeti:

Ramazan, Savcı Ömer'i ölümün pençesinden çekip kurtarır. Ömer'in artık Ramazan'a bir can borcu vardır. Kalleş planın arkasında Çavuş'un olduğunu anlayan Ömer, hesap sormak için Çavuş'un karşısına dikilir.

O gece ölümün kıyısından dönen yalnızca Ömer değildir. Ebru ve Ayşe de Ekrem'in kurduğu hain tuzaktan son anda kurtulur. Alin'in üstüne bir kâbus gibi çöken Sedat ise karşısında Elmas'ı bulur.

Elmas artık Alin'i bırakmamaya kararlıdır. Kederle dolu olan Alin'in yüreği yıllar sonra ilk kez Elmas'ın aşkıyla atmaya başlar. Ömer, Ovacık Cezaevi'ni Çavuş için cehenneme çevirmeye kararlıdır.

Çavuş'un son umudu Ekrem'dir artık... Ekrem, Çavuş'un tahliye olmasını sağlamak için çalışmaktadır. Ramazan'ın duruşmasında davanın seyri sürpriz bir ifade ile bir anda değişiverir.

Ebru, Ramazan'ın özgür kalması için canhıraş çalışırken Elmas'ı da canı kadar sevdiği biricik kızına kavuşturur. Çavuş'un tahliye edileceğini öğrenen Ramazan delirecek gibi olur. Ovacık Cezaevi'nin tarihindeki en büyük isyan başlar. Ayşe'nin içinde de büyük bir isyan vardır. Kardeşi bildiği Ebru'nun Ramazan'a âşık olduğunu anlamıştır.