DİZİ / SUNGURLAR 3. BÖLÜM FOTO GALERİ

Sungurlar Dizisi 3. Bölüm özeti:

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve yayınlanan ilk bölümleriyle reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, Cumartesi akşamı üçüncü bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Meryem, Serdar ' ın temize çıkmasını sağlayacak olan dosyayı alarak kaçar ve dosyayı Yavuz ' a verir.

Yavuz bu dosya ile Sungurlar ' dan tamamen kurtulmanın planını yaparken bir yanda da görevini tamamlayan Meryem ' in de ortadan kaldırılmasını ister. Beklemediği bir şekilde Meryem ' in hainliğine uğrayan Serdar ' ı ise yeni bir sürpriz bekler.

Ekibin iki üyesi Naza ve Havin, Suriye ' de işkence altındadır. Yavuz ' un planlarıyla Aslı ' yı kaybeden Sungurlar, Naza ve Havin ' i kurtarmak için tekrar Suriye ' deki kampa giderler. Yaşanan çatışmada Sungurlar, Havin ' e ulaşır ancak Naza, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Sungurlar, 8 Kasım Cumartesi saat 20.30 ' da Samanyolu TV ' de Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanacak olan Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölüm'ünde neler olacak? Sungurlar dizisi 3. Bölüm fragmanı izle... Sungurlar 3. Bölüm'ü ile Cumartesi Akşamları Samanyolu TV'de..