DİZİ / ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 66. BÖLÜM FOTO GALERİ

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin 66. Bölüm özeti yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti.

Ahmet, Hakan’la hesaplaşıyor
Hakan’ın Zehra’yı alıp Almanya’ya gideceğini öğrenen Ahmet, onunla hesaplaşmaya gidiyor.

Cemile, gördüğü manzara karşısında şoktadır. Hemen arkasından Ali Kaptan gelmektedir. Eğer onları görürse olacaklardan korkan Cemile ne yapacağını bilemez.

Mete, Nihal’i görmeye hapishaneye gider. Ancak yakın akrabası olmadığı için görüşme talebi reddedilir. Fakat beklenmedik bir yardım Mete’ye Nihal ile görüşmenin kapılarını açar.

Piyeste prens rolünü Arif'e kaptıran, Prens seçilmeyen Osman isyan bayrağını çeker. Kimse onu okula gitmeye ikna edemez.

Hastanede hasta çocuklar yararına düzenlenen bir kermes vardır. Birbirlerinden habersiz Tarık, Aylin’i, Gülay da Soner’i kermese davet ederler.

Hakan’ın Zehra’yı alıp Almanya’ya gideceğini öğrenen Ahmet, onunla hesaplaşmaya gider. İş bulmak zorunda olan Cemile’ye Hasefe Hanım bir akıl verir. Bu fikir Cemile’yi heyecanlandırır ve hayata geçirmek için araştırma yapar.

Ali Kaptan, holdingde olan biteni aydınlatmak için araştırmalarına devam eder ve diğer hissedarlarla konuşur. Nedim Bey ise Cemile’ye Selma ile ilgili önemli bir bilgi verir. Selma’nın sağlığından endişe eden Cemile, Ali ile onu görmeye gider.

Ayrılık günü ise gelip çatmıştır. Hakan, Zehra’yı almak üzere eve gelir. Annenin yavrusundan ayrılması herkesi kahreder.