DİZİ / NOT DEFTERİ 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Not Defteri Dizisi 2. bölüm özeti:

Ufuk’un silahından çıkan kurşun, Koray’ın birkaç santim yanından geçerek duvara saplanmıştır. Mahir, yaşananlardan dolayı öğrencilerini sert bir dille uyarır ve Ufuk’un elinden silahı alıp pansiyona yönelir.

Bu esnada, mahalle arasında çevirme yapan polislerle karşılaşır. Üzerinde bir silahla yakalanmak istemeyen Mahir, polisin uyarısına aldırmaksızın kaçmaya başlar. Onu bu kovalamacadan kurtaracak kişi kim olacaktır?

Mahir, bir yandan yeni tanıştığı bu problemli öğrencilerle uğraşırken bir yandan da kendi problemlerini çözmeye çalışmaktadır. Ufuk’sa, Egemen’den intikam almanın yolunu bulmuştur.

Ertesi gün okulda, onu motor yarışında kendisine rakip olması için gaza getirir. Selin’in bütün çabalarına rağmen Egemen, Ufuk’un bu teklifini kabul eder. Kendisi için kurulan tuzaktan habersiz bir şekilde abisinin motorunu tamir edip yarışa gider.

Mahir, bir sosyal paylaşım sitesinde kızına ulaşmıştır. Ufuk ve Egemen’in yarışa başladığı esnada Zeynep, çektirdiği bir fotoğrafı hesabında paylaşır ve bulunduğu adresi etiketler. Yıllar sonra kızına ilk defa bu denli yaklaşan Mahir, ona ulaşma fırsatını kaçırmayacaktır…