DİZİ / NOT DEFTERİ 10. BÖLÜM FOTO GALERİ

Not Defteri Dizisi 10. Bölüm özeti:

11-F sınıfındaki herkes Selin’le alakalı bildiklerini anlatmamış olması yüzünden, Çiğdem’e tepkilidir. Selin’in başına gelenlerden dolayı onu suçlamaktadırlar. Çiğdem’se kendini savunur ve tek hatasının kendisine güvenip sırrını paylaşan bir arkadaşını yarı yolda bırakmamak olduğunu söyler.

Ufuk ve Egemen, Selin’e olanlardan dolayı Dersaadet mahallesini mesken tutan tinercilerden intikam almaya karar verirler. İki grup, birbirlerinden habersiz bir şekilde toplanıp, Dersaadet mahallesinin ıssız bir köşesinde tinercileri sıkıştırırlar.

Ufuk ve Egemen’in tinercilere olan öfkesi dinecek gibi değildir. Elebaşlarını öldüresiye döverler. Sınıfta yaşanan bir atışmadan sonra Malik, Ufuk ve arkadaşlarını Celal’in yanına gönderir. Celal, Ufuk’u, okulda hal ve tavırlarına dikkat etmesi, ailesine yakışır bir şekilde davranması konusunda uyarır…

Eğer herhangi bir olaya karışırsa, onu kendisinin dahi kurtaramayacağını söyler. Fakat ne Ufuk, ne de diğerleri onun bu sözünü dinlemezler.

Konferans salonunda Egemen ve arkadaşlarıyla karşı karşıya geldikleri anda büyük bir kavga patlak verir. Her iki grubu da kavga ederken yakalayan Celal, bunun bardağı taşıran son damla olduğunu ve hepsinin okulla ilişiğinin kesildiğini söyler.