DİZİ / MUHTEŞEM YÜZYIL 9. BÖLÜM FOTO GALERİ

İbrahim, Hatice'nin hastalığının son durumunu merak ediyor... Hürrem ise şehzadesinin elinden alınmasından dolayı mutsuz. Olanlardan dolayı İbrahim'i suçlar. İkili arasındaki ipler iyiden iyiye gerilir...

Rodos seferinin hazırlıkları sürüyor. Ama Osmanlı'nın tek düşmanı Rodoslular değil. Macar kralı aldığı yenilgiye karşılık intikam planlarına girişir.

Matrakçı ise gizemli bir gence yardım etmenin peşinde. Ama yardım ederken oğlan hakkında şaşkınlık verici bir gerçeğe ulaşır. İbrahim, Matrakçı'yı ziyarete gelir. Matrakçı misafirini gizlemek ister. Ama İbrahim genci fark eder. İbrahim ve Matrakçı ona yardım etmeye karar verir.

Hürrem, bebeğinin beşiğine takılı muskalar bulur. Muskaların işlevini öğrenince kendisine de yaptırmaya karar verir. Ama yaptırdığı muskalar geldiğinde önemli bir gerçek ortaya çıkar.

Sultan Süleyman, Rodos seferine çıkmadan Hatice'nin evlilik bilmecesini çözmeye karar verir. Sefer başlamadan Hatice'nin nişanı yapılacaktır. Hatice bu haberi duyduğunda adeta yıkılır. Hayati bir karar verir.