DİZİ / MERHABA HAYAT 7. BÖLÜM FOTO GALERİ

Merhaba Hayat 7. Bölüm özeti:

Nihat’ın ziyareti ile sarsılan Deniz, bir yandan problemli bir hamilelik yaşamakta olan Leyla isimli hastası ile meşguldür. Doğacak bebeğinde genetik bir rahatsızlık olduğunu öğrenen Leyla, hamileliğini sonlandırmak kararıyla karşı karşıya kalır.

Öte yandan bu genetik hastalık, Leyla’nın kocası Cahit’in yıllardır gizlemeyi başardığı büyük sırrını açığa çıkmasını sağlayacaktır. Deniz, Cahit’in sırrını ortaya çıkartmakta kararlıdır. Umutsuz bir akciğer hastalığına yakalanmış olan Oğuz, kendisine çok acı veren tedavi sürecine son vermek ister.

Babası Mehmet ise, oğlunun her şeye rağmen tedaviye devam etmesinde kararlıdır. Hastası Oğuz’un kararına saygı göstermek isteyen Sinan, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Mehmet ile ciddi biçimde çatışır.

Klinikte baş gösteren maddi sıkıntıyı, diğer ortaklardan saklayan Hümeyra, ek gelir sağlaması amacıyla klinikte bir anne-babalık kursu açar. Kursu, Ömer ve Mert birlikte yürüteceklerdir.

Nihat’a karşı Deniz’i korumaya çalışan Sinan, Deniz’e karşı hislerinin dostane bir koruma duygusundan ibaret olmadığının farkındadır… Sinan, yirmi yıldır ertelenmiş olan bu aşkı daha fazla bekletmeyi istemez.