DİZİ / MERHABA HAYAT 3. BÖLÜM FOTO GALERİ

Merhaba Hayat 3. Bölüm özeti:

Altı aylık Melis isimli hastası, kontrol için Ömer’e getirilir. Yapılan genetik testler sonucunda Melis’in, şu anki anne-babasının biyolojik çocuğu olmadığı ortaya çıkar. Melis, O’nunla aynı dönemde Batı Hastanesi’nde doğan bir başka bebekle karışmıştır.

Bir tarafta Zenan, kendi personelinin masumiyetini kanıtlamaya çalışırken, diğer yanda Melis’in babası Gökhan tuhaf tavırları ile şüpheleri üzerine çeker. Deniz’in başını çektiği ekip, bebekleri kimin nasıl değiştirdiğini ortaya çıkartacaktır.

Bu esnada Nil, bir markette psikotik atak geçiren hastasıyla ilgilenmektedir. Bahar ismindeki hasta, birden bire oturup yerdeki fayansları saymaya başlamıştır. Nil, Burak’ın da yardımıyla Bahar’ın iç dünyasına ulaşmaya çalışır.

Öte yandan Deniz, Batı Hastanesi’ndeki açılışta tanıştığı Cenk isimli doktorun yoğun ilgisi ile karşılaşır. Cenk, Deniz’i akşam yemeğine götürmek konusunda ısrarlıdır. Cenk’in davetine kesin bir yanıt vermeyen Deniz, bir yandan da Sinan’ın evindeki partiye davetlidir. Deniz’in vereceği kararı, Cenk kadar Sinan da merak etmektedir.