DİZİ / MEDCEZİR 22. BÖLÜM FOTO GALERİ

Medcezir Dizisi 22. Bölüm Foto Galeri

21. Bölüm
medcezir

Yaman’ın Tozludere’ye geri dönmesinin ardından, Mira hayatlarında hiçbir şeyin değişmediğini kanıtlamak için elinden geleni yapar. Yaman’ı görebilmek ve O’na daha yakın olabilmek için her fırsatı değerlendirir. Yaman da ayrılıklarından sonra aralarındaki mesafenin açılmasına izin vermez. Öte yandan Yaman eve dönerek üstlendiği sorumluluğun farkındadır, annesine verdiği sözü tutabilmek için gece gündüz çalışır.

Ailesini korumak için yaptığı usulsüz iş, Selim’in vicdanını her geçen gün daha çok kemirir. Ender, babasının ailesine yaptığı kötülükten habersiz, Selim’i içine düştüğü bunalımdan çıkarmaya çalışır. Ancak Selim’in her konuda sessizliğini sürdürmesi, Ender’i korkularıyla baş başa bırakır. Selim, Asım Şekip Kaya’ya dair aradığı açığı hangi adreste arayacağı sonunda bulur. Selim’le eski müvekkili Reyhan Arsen arasındaki gizli buluşma, başta Ender olmak üzere birçok kişiyi huzursuz edecektir.

Nevin yeni bir iş bulur. Mert ve Yaman, Nevin’in yeni işini kendi aralarında kutlamaya karar verir. Ancak bu mütevazi akşam yemeğinin Mert sayesinde başka misafirleri de olur. Mira, Eylül ve Mert ilk kez Yamanlar’ın evine misafir olurlar. Gece hem çok mutlu hem çok sürprizli geçer. “Tozludere’de yaşayan Tozludere’li çocuk” olarak Yaman'ın hayatı hiç de kolay değildir.

Yayın Günü: 7 Şubat Cuma
Yayın Saati: 20.00