DİZİ / MAVİ KELEBEKLER 21. BÖLÜM FOTO GALERİ

Mavi Kelebekler 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Derya ve Murat, Rasko’nun kurduğu tuzağa düşmüşlerdir. Rasko’nun kurşunlarının önüne son anda Derya atılır ve Murat’ı ölümden kurtarır ancak kendisi ağır yaralanmıştır. Mirza, Emina, Suad ve Mahir Raskolarla çatışarak Muratları kurtarır.

Marko ve Aida, dağ kulübesinde otururlarken kendilerini bekleyen tehlikenin farkında değillerdir.

Çetnikler dağ evine gelmek üzeredirler. Tam bu sırada Aida pencereden gördüğü bir mavi kelebeğin peşinden gider. Çetnikler eve geldiklerinde Aida ve Marko’yu bulamazlar. Mavi kelebek sayesinde Marko ve Aida Çetniklerin elinden son anda kurtulurlar.

Sığınakta Derya’nın ölüm kalım savaşı sevinçle sonuçlanır. Derya hayati tehlikeyi atlatır, Murat’a içini açar, artık onu canından çok sevdiği ortadadır… Alma çocuklara müzik dersi verir. Derste keman çalarken sığınağa bir yaralı getirilir.

Emina Alma’nın kendinden geçmiş keman çalmasına çok sinirlenir, savaş ortamında keman değil silah tutması gerektiğini söyler. Alma ve Emina arasında gerilim yaşanır…

Mirza Selim’i Boşnak tarafına getirir. Vesna ve Selim kavuşurlar. Tecavüz otelinde zulüm tüm dehşetiyle devam etmektedir. Aida ve Marko’nun kaçış macerası da devam etmektedir. Sınıra yaklaşmışlardır…

Mavi Kelebekler(21.Bölüm), 29 Mart Perşembe TRT 1’de…