DİZİ / LALE DEVRİ 93. BÖLÜM FOTO GALERİ

Lale Devri 93. Bölüm özeti:

Çınar karakoldan salıverilirken, Ahmet ve Çınar’ın arasındaki gerginlikten çok bunalan Toprak, hesap sormak için Ahmet’in kapısına dayanacak. Çınar’ın Ahmet’e çek teklif ettiğini öğrenen Toprak’ın canı çok sıkılacak ancak asıl darbeyi Aslı vuracak.

Zümrüt Azra ile çalıştıkları projede, Reyhan engeline takılır. Neyse ki Azra imdadına yetişecektir. Ancak Azra’nın da bir isteği olacaktır. Zümrüt’ün Ilgaz Holding’le ilgili planını Azra’ya açıklama vakti gelmiştir.

Toprak ve Ahmet’in boşanma davası başlar. Toprak boşanmakta karalıdır, ama Ahmet’in tavrı onu umutsuzluğa sürükleyecektir. Sonraki duruşmada Ahmet, Toprak’ı çok şaşırtacak bir savunma yapar. Ahmet ve Toprak boşanabilecek mi?

Duruşma sonrası, Çınar’a bir türlü ulaşamayan Toprak çok sinirlenir! Çınar ise Toprak’ın duygularından habersiz, Azra ile hummalı bir çalışmaya girişmiştir. Çok bozulan Toprak, Çınar’la barışarak hata yaptığını düşünmeye başlar. Ancak Çınar ve Azra’nın hazırladığı projede gördükleri onu tam anlamıyla şoke edecektir!