DİZİ / LALE DEVRİ 78. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yeşim ve Çınar, Çınar Berk 'e ilik bulanamadığını öğrenince yıkılırlar. Doktor kardeş yapmaktan başka çarelerinin olmadığını söyleyince Çınar bir karar alır. Yeşim 'le gerçekten karı koca olmalarının vakti gelmiştir artık! Ahmet ve Toprak, herkesin gözünde evlidir artık! Ancak Hadiye 'nin ikna olması o kadar kolay olmayacaktır.

Ahmet ve Toprak 'ı test etmek için bir plan yapar! Zümrüt Yeşim 'le konuşur. Toprak 'ın bebeği tek çareleridir! Yeşim 'in Toprak 'a yaptıklarıyla yüzleşme vakti gelmiştir! Ancak Çınar 'la bu kadar yakınlaşmışken onu kaybetmek Yeşim 'e çok zor gelecektir! Ahmet ve Toprak baş başa Şile 'ye doğru yola çıkarlar. Kalbi hala Çınar için atsa da, Toprak Ahmet 'in yanında da daha rahat hissetmeye başlamıştır.

Zümrüt ve Necip 'in yakınlaşması, İkbal 'in sabrını taşırır! Necip 'le yüzleşen İkbal, Necip 'e son restini çeker! Necip ve Zümrüt için yolu sonu gelmiştir artık! Her şeyi göze alan Yeşim, yardım dilenmek için Toprak 'ın kapısına dayanır, ayaklarına kapanır! Çınar, Yeşim ve Toprak 'ın kader mührü bir kez daha kırılacak ve dengeler alt üst olacaktır. Toprak 'ın cevabı, Yeşim 'i şoke edecektir!