DİZİ / LALE DEVRİ 67. BÖLÜM FOTOL GALERİ

Lale Devri dizisinin 67. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Ece, Reyhan ve Okan 'ın ilişkisini Mehmet 'e ispatlar! Öfkeden deliye dönen Mehmet, tüm davetlilerin karşısına çıkar ve Ece 'ye aşkını itiraf eder. Hayatının şokunu yaşayan Necip 'in gazabı büyük olacaktır!

Çınar, Toprak 'ı tekrar bir araya gelmek için ikna etmekte kararlıdır. Tüm vaktini Toprak 'ın çalıştığı yerde geçirir. En sonunda konuşmayı başarırlar. Ancak Toprak, Çınar 'ı şoke edecek bir ihtimali dile getirecektir!

Çınar, Yeşim 'den eve dönmesini ister. Yeşim buna çok bozulsa da kabul eder. Evine dönen Yeşim, Sıtkı 'yı yollamak ister. Ancak Sıtkı 'nın buna hiç niyeti yoktur! Nermin hapisten çıkar. Ahmet 'in yıllardır Aslı 'nın durumunu ondan sakladığını görünce çok öfkelenir!

İki kardeş arasında büyük bir kavga kopar. Toprak her ikisine de hak verecektir. Morali bozuk olan Çınar, oğlunu görmek için Yeşim 'e uğramaya karar verir. Sıtkı 'yı Çınar 'dan saklama telaşına giren Yeşim 'in kapısı erken çalınır. Ancak Yeşim karşısında Necip 'i bulur. Necip 'in geliş sebebi Yeşim 'i şoke edecektir!