DİZİ / LALE DEVRİ 63. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Lale Devri dizisinin 63. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Toprak’tan hiçbir cevap alamayan Çınar, Sıtkı’yla konuşmaya karar verir. Çınar’la aynı çatı altına girmeyi başaran Yeşim’i, bu durum çok telaşlandırır. Kazanmaya bu kadar yaklaşmışken Çınar’ı kaybedecek midir?

Toprak kürtaja hazırdır. Ancak son anda vazgeçer. Bu sırrı koğuş arkadaşları öğrenir. Parasını isteyen Arzu, Toprak’ın başına bela olmaya hazırlanır! Reyhan’ın bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Ece onu takibe alır.

Ece’nin arkadaşı Sinem de ona yardım etmeyi kabul eder. Ece, Reyhan’ın sırrını öğrenebilecek midir? Toprak’ın bebeği aldırdığını ve kendisinden boşanmak istediğini öğrenen Çınar yıkılır!

Toprak’ı kaybetmek üzeredir. Çınar için, gerçeği öğrenmenin tek yolu, Sıtkı’nın komadan çıkmasıdır artık. Necip’in Ilgaz yalısına taşındığını öğrenen Zümrüt, torunlarını görmek için yalıya gelir.

Bu sürpriz ziyarette Zümrüt, Necip’i kahredecek bir hamlede bulunacaktır! Sıtkı’nın kendine geldiğini duyan Çınar hastaneye koşar. Ancak Sıtkı’nın odasında onu şoke edecek bir manzarayla karşılaşır. Çınar gerçeğe hiç bu kadar yaklaşmamıştır!