DİZİ / KUZEY GÜNEY 72. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kuzey Güney Dizisi 72. Bölüm özeti:

Güney intikam peşinde

Güney’in intikam hırsı, önüne çıkan herkesi yıkıp geçiyor.

Güney’e öfkesi, Kuzey’in bugüne kadar Cemre’ye doğru bir adım atmasına engel olan bütün zincirlerini kopartır. Artık geriye dönüş yoktur. Kuzey’in gecenin bir yarısında ettiği evlenme teklifine, Cemre’nin cevabı çok net olur. Kuzey’le Cemre’nin aldıkları ortak karar, hayatlarında da bir takım değişimler yaratır.

Kuzey, makara için başladığı işleri bitirmek üzere harekete geçer. Cemre de iş bakınmaya başlar. Zeynep’in sürpriz teklifiyle yeni bir ortaklık kurulur. İki oğlu arasındaki çekişmenin büyük bir düşmanlığa dönüştüğüne gözleriyle şahit olan Handan Hanım, Sami’den yardım ister. Ancak Güney’in intikam hırsı, önüne çıkan herkesi yıkar geçer.

Sinanerler’le bağı koptuktan sonra kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Güney, yaşadıklarının faturasını etrafındaki herkese tek tek kesmeye kararlıdır. Bir silah alır. Demet’le Şeref’in nişan töreni, organizasyon işine girişen Zeynep’le Cemre için de önemli bir sınav olur.

Nişan gecesi Ali, Kuzey’in hep aklındadır. Hüzünle mutluluğu aynı anda yaşar. Hüznünü paylaşacağı tek kişi Cemre’dir. Kuzey ve Cemre, hüzünle, özlemle birbirlerine yaklaşırlar. Nişana geç gelen Güney için gördüğü sahne, yıllar öncesinin rövanşı gibidir. Ama Kuzey gibi teslim olup, sessizce arkasını dönüp gitmez.