DİZİ / KUZEY GÜNEY 55. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kuzey Güney 55. Bölüm özeti:

Kuzey, Sinanerler'e karşı harekete geçiyor

Kuzey, Sinanerler’e karşı harekete geçtiğinde Güney de, kardeşinin planına bilmeden dahil oluyor. Sinanerler’in oyunlarını ortaya çıkartmak konusunda Kuzey’e yardım etmek isteyen Cemre, büyük bir tehlikeye atılmış ve gizli belgelere ulaştığı anda Barış’a yakalanmıştır.

Barış’ın öfkesinin önündeki tek engel, Cemre’yi böyle bir yanlış yapmaması için uyarmaya gelen Kuzey’dir. Kuzey; Cemre’yi daha fazla zor durumda bırakmamak için Barış’ın kendisini geri püskürtmesine razı olurken, Barış da yine kendi yöntemleriyle Cemre’yi susturmayı başarır.

Cemre’yle Kuzey’in birbirlerinden kopamayacakları anlayan Zeynep hırsına yenik düşer. Ancak Zeynep’in başlatacağı yangının alevleri, en çok Sinanerler’i etkiler. Geçmişe dair bütün sırlar ortaya döküldüğünde, köşkteki sakin hava, yerini bir anda fırtınaya bırakır.

Bütün öfkesini durumdan sorumlu tuttuğu Cemre’ye yönelten Banu, çok büyük bir acıyla yüz yüze gelir. Zeynep’in sonu tehlikeli noktalara varan intikam oyunu, Kuzey ve Güney’i bir kez daha karşı karşıya getirirken, aynı zamanda Simay’ın da başını yakar.

Şirkette dönen kirli oyunları bozmak için çıkış yolu arayan Kuzey, sonunda aradığı çözümü bulur. Bu sırada Ebru Sinaner, kendisini ve ailesini zor durumdan kurtaracak anlaşmayı yapmak için büyük tavizler vermek zorunda kalır.

Kuzey, Sinanerler’e karşı harekete geçtiğinde Güney, kardeşinin planına bilmeden dahil olur. Sinanerler, Kuzey’i küçümsemenin bedelini ağır ödeyeceklerdir.