DİZİ / KUZEY GÜNEY 52. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kuzey Güney 52. Bölüm özeti:

Güney hedef tahtasında

Dizinin oyuncu kadrosuna bu bölümden itibaren Melda Yalgın karakteri ile güzel oyuncu Şebnem Dönmez de dahil oluyor. Dizinin bu bölümünde; Burak, tehlikeli bir kumar oynuyor ve Güney’i, Ferhat cinayetiyle ilgili hedef tahtasına yerleştiriyor.

Burak elindeki eldivenle, herkesin içinde tehlikeli bir kumar oynar ve Güney’i, Ferhat cinayetiyle ilgili hedef tahtasına yerleştirir. Öte yandan Kuzey’in Burak yüzünden içlerine kadar girmesi, Barış’ı fazlasıyla huzursuz eder. Kuzey’in de istediği budur.

Aklındaki soru işaretlerine cevap bulana kadar Sinanerler’in yakınında olacağını herkese ilan eder. Güney, Kuzey ve Burak Çatalcalı kriziyle uğraştığı sırada, Barış’la Ebru Sinaner kapalı kapılar arkasında, şirketin geleceğini kurtarma planları yapmaktadır.

Şirketin durumu ortaklara gösterildiği gibi değildir. Sadece, Ebru ile Barış’ın bildiği bu planın, halka arzdan önce gerçekleşmesi gerekmektedir.

Kuzey’le yaptıkları konuşmadan sonra, Cemre çaresizce yeni hayatına tutunmaya çalışır. Ancak ne sahip olduğu güç, ne de elinin altındaki imkanlar onu mutlu etmeye yeter. Zeynep ise, aylar sonra ilk kez Kuzey’le yakınlaşabilmenin bir yolunu bulur.

Zeynep, Kuzey’in doğum günü için yaptığı organizasyonla, herkesin gönlünü fethetmekle kalmaz, bu durumu Cemre’nin canını acıtmak için de kullanır.

Burak Çatalcalı büyük toplantı öncesindeki şovuyla dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış, istediği etkiyi yaratmıştır. Ancak Burak’ın ateşlediği fitil, beklemediği bir şekilde büyür ve kendisini de yakar. Yeni günle birlikte gelen kötü haber, yeni olayların başlangıcı olacaktır.

Melda Yalgın kimdir?
Melda Yalgın, genç yaşına rağmen uluslararası hizmet veren yabancı menşeli bir firmanın Türkiye sorumlusudur. Sinaner Şirketler Grubu’nda yaşanan ve Ebru Sinaner’le Barış Hakmen dışında hiç kimsenin bilmediği ciddi krizin çözümü için İstanbul’a gelir.

Barış Hakmen’le kapalı kapılar arkasında, Sinaner Şirketler Grubu’nun geleceğini etkileyecek çok önemli kararlar alınmasında başrolü oynayacaktır. Sinanerler’le gizlice yapacağı kısa süreli anlaşma, zaman içinde Güney’in de olaylara dahil olmasıyla boyut değiştirecektir.