DİZİ / KUZEY GÜNEY 24. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Kuzey Güney dizisinin 24. bölüm Özeti Kanal D web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Kuzey Güney 24. Bölüm Fragmanı ve 23. bölümde yaşananlar.

Kuzey, Sümer hesaplaşıyor

Kuzey 'in gece kulübünün önünde Simay 'ı gördüğü anda yaşanabilecek olaylar, Ali 'yi ani ve kritik bir kararın eşiğine getirir. Kuzey etrafında olup biteni anlamaya çalışırken; Simay defterini tamamen kapatmak için Ali harekete geçer. Sümer 'le olan ilişkisinin ortaya çıkmasıyla birlikte artık, Simay 'ın kaçacak yeri yoktur. Kuzey 'i kaybetmemek için her yolu deneyen Simay, elindeki tüm kozları oynar.

Öte yandan Sinaner Köşkü 'ndeki akşam yemeği, Tekinoğlu ve Sinaner Aileleri arasındaki uçurumu gözler önüne sermeye yeter. Geceyi hasarsız atlatmak için Banu ve Güney 'in gösterdiği çaba, Barış 'ın hamleleri karşısında yok olur.

Gecenin finalindeyse, Barış 'ın “evlilik sözleşmesi” sürprizi Tekinoğlu Ailesi üstünde şok etkisi yaratır. Bu durum karşısında Güney hedeflerine ulaşmak için çok kritik bir karar vermesi gerektiğini fark eder.

Kuzey 'in kalbinin sesini dinlediği, yepyeni bir hayata başlamasını isteyen Ali, bunun için elinden geleni yapar. Ancak Kuzey 'den aldığı tepki bu sefer çok farklı olur. Diğer yandan Kuzey 'i beladan uzak tutmak isteyen Ali, Sümer 'in karşısına tek başına çıkar. Ali 'nin tüm çabasına rağmen, bu hesaplaşma Sümer 'le Kuzey karşı karşıya getirecektir.