DİZİ / KURTLAR VADİSİ PUSU 216. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi 216. Bölüm özeti:

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 216.bölümü, 20 Şubat Perşembe günü atv ekranlarında olacak.

İŞTE 216. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Polat Alemdar'ı vurduğunu gören Cahit, ne yapacak?

Savcı Leyla'nın kardeşini kaçıran Sarp, Leyla'nın kardeşine ne yapacak?

Pusat hapiste kimlerle dövüşecek?

Polat Alemdar'ın vurulduğunu öğrenen Abdülhey'in tavrı ne olacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, bu akşam atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 216. bölümünde olacak…

Cahit öldü sandığı Polat Alemdar'ı karşısında görmenin sevincini yaşayamadan onu vurmuş olmanın hüznünü yaşıyor. Öldü sandığı Polat Alemdar'ın intikamı için her şeyi yapmayı göze alan Cahit, Polat Alemdar'a kavuşmakla, onu ölüm döşeğine sokan kurşunun kendi silahından çıkmasının pişmanlığını bir arada yaşıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 216.bölümün en merak edilen konusu şüphesiz Cahit ve Polat Alemdar arasında yaşananlar olacak.

Abdülhey ve Gaye'nin etrafında dolaşan piskopat karekter, Gaye'yi gözüne kestirmiş bir şekilde bu çiftin evine sızıyor. Bu durum karşısında Abdülhey ve Gaye ne yapacak? Piskopat Abdülhey ve Gaye çiftinden ne istiyor?

Pusat Çakır hapishanede zor anlar yaşıyor. 2 kişi tarafından hapishanede öldüresiye dövülen Pusat Çakır hapishaneye düştüğüne pişman ettirilir. Cahit, Polat Alemdar'ı vurmanın üzüntüsü içerisinde Abdülhey'i ziyaret eder. Burada uzun zaman sonra görüşen ikili arasında gergin anlar yaşanır ve Cahit, Polat Alemdar'ı vurmanın acısını adeta Abdülhey'den çıkarır.

Kara ve KGT İran'da kelle koltukta gezerler. Şamil ve öldürülen Baron Murat'in intikamını almak için İran'da gizliden gizliye operasyonlar düzenleyen bu ekibi Rus Baronun adamları karşılayacaktır. Ruslar ve Kara önderliğindeki KGT arasında şiddetli çatışmalar yaşanır.