DİZİ / KURTLAR VADİSİ PUSU 208. BÖLÜM FOTO GALERİ

Perşembe akşamlarının tartışılmaz en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 208. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki yayınlanacak olan 208. bölüm fragmanında KGT üyesi olan Pusat ve Akif, Armegon timinin adamlarıyla çatışamya girerler. Fakat yanlarında yeterli silah ve gerekli olan mühümmat olmadan çatışmaya gitmeleri Kurtlar Vadisi Pusu hayranları tarafından olumsuz eleştirilere neden oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümde Kara, Abdülhey'le konuşarak onu tekrar Polat Alemdar ile birlikte hareket etmesi konusunda ikna etmeye çalışır. Poyraz'da Polat Alemdar ve arkadaşları Kara ve Abdülhey'i yerle bir etmek için her türlü planlarını devreye sokar. Poyraz, Gaye'yi kaçırarak Abdülhey'e adeta büyük bir şok yaşatır.

KGT üyeleri yeni Baron Murat'a karşı pusu kurarlar. Baron Murat'ın vurularak öldürülmesi an meselesidir artık. Kara ise geçen haftaki bölümlerinde elinden kaçırdığı Poyraz'ı tekrar yakalyıp öldürmek için Poyraz'a baskın yapacaktır.

Polat Alemdar, Gaye'nin kaçırılma haberini Kara'dan ögrenir ve Kara'yı yalnız hareket ettememesi konusunda uyarır. Poyraz ise Kara ve Abdülhey'e karşı olan tüm öfkesini Gaye'ye işkence yaparak hafifletmeye çalışır. Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölüm fragmanının son sahnesinde Poyraz'ın elindeki elektrikli testere görülmesi akıllara Poyraz'ın Gaye'ye mi, yoksa Kara'ya işkence yaptığı şimdiden merak konusu oldu.