DİZİ / KURT SEYİT VE ŞURA 2.BÖLÜM 2.FRAGMANI FOTO GALERİ

Kurt Seyit ve Şura İzle.Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Kurt Seyit ve Şura ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Rusya'dan Türkiye'ye uzanan bir aşk hikayesini anlatan Kurt Seyit ve Şura 2.yeni bölümü ile 11 Mart 2014 cuma günü Star Tv ekranlarında olacak.

2. Bölüm 2. Fragmanı
Kurt Seyit ve Şura

kurt seyit ve şura
Kurt Seyit ' in ilgisinin bir bahisten ibaret olduğunu öğrenmek, Şura ' ya hayatındaki ilk aşk acısını tattırır. Şura ' nın kırgınlığını hisseden Seyit ne yanlış yaptığını bilmeden sesini Şura ' ya ulaştırmaya çalışır. Şura yarasını tek başına sarmaya çalışırken, Petro Barones Lola ile başladığı oyununu ustalıkla noktalar.

kurt seyit ve şura
Şura babasının hastalığıyla ilgili gerçeklerle yüzleştiği, en çaresiz anında Kurt Seyit ' i yanında bulur. Kurt Seyit cepheye gitmeden önce, ikisini bir araya getiren kaderleri aşkları için ikinci bir şans olur. Ancak Seyit, aklında babasının vasiyeti, geleceğinde kendisini bekleyen büyük bir savaş varken, Şura ' ya tutamayacağı sözler vermez. İlk bakışta başlayan masalsı aşkları ayrılıkla sınanmadan önce kalplerinde de büyük bir savaş verir.

kurt seyit ve şura
Kurt Seyit ' in en yakın dostlarından biri olan Tatya, bu aşkın sonsuzluğa uzanacak yolculuğunda en değerli boşluğu doldurur. Kurt Seyit ve Şura aşka teslim olduklarında, Petro ' nun kalbinde de kapanmayacak bir kara delik açılır. Seyit cepheye gitmek üzere yola çıktığında, farkında olmadan hayatını ve aşkını en büyük düşmanına emanet edecektir.

kurt seyit ve şura
Yayın Günü: 11 Mart Salı
Yayın Saati: 20.00