DİZİ / KURT KANUNU 6. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kurt Kanunu dizisinin 14 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan 6. bölüm özeti:

İttihat ve Terakki Cemiyetine mensup olan bir grup, Kurtuluş Savaşı sonrasında gerçekleştirilmeye çalışılan yeni oluşumda kendilerini bir tarafa itilmiş ve dışlanmış hissetmiş, bu duygusal güdüyle Cumhuriyet tarihinin belki de en şaibeli olayı olan İzmir suikastına sebebiyet vermişlerdir.

Bu olaydan habersiz olan ve kendini suikastın içinde bulan bir isim vardır: Kara Kemal... Kendini İzmir suikastının içinde bulan, İstanbul 'un sahibiyken sığınacak mekân bulamaz hale gelen ve güvenebileceği bütün kapıların yüzüne kapandığı Kara Kemal 'in yaşadıklarını anlatan Kurt Kanunu 'nun konusu kısaca şöyle:

Zamparalığı ile meşhur olan Abdülkerim, suikast ekibinin de içinde bulunduğu Gülcemal vapurundan son anda inen kadının Laz İsmail 'in kapatması Ballı Naciye olduğunu fark eder etmez Naciye 'nin evinin yolunu tutar.

Abdülkerim, Naciye ile gününü gün ederken, Baytar Rasim, Abdülkerim 'i aramaktadır. Baytar Rasim, suikast ekibinden Ziya Hurşit 'in hükümetle bağlantı kurduğunu duymuş, durumun hemen Kara Kemal 'e iletilmesi gerektiğini düşünmüştür. Ama işin garip tarafı, Kara Kemal 'in hiçbir şeyden haberi yoktur...
Kurt Kanunu, TRT 1 'de…