DİZİ / KÜÇÜK GELİN 57. BÖLÜM FOTO GALERİ

Küçük Gelin Dizisi 56. Bölümde yaşananlar:

Melek ve Azad yüzleşir... Melek herşeyi anlatmak ister. Azad dinlemek istemez.. Melek durdurur ve gerçekleri açıklamak isterken, Devran ' ın onları dinlediğini görür. Melek donup kalır. Devran belindeki silahı gösterip tehdit eder. Melek, Azad ' a istemediği şeyleri söyler. Azad bir daha yıkılır. Devran, Zehra ve Melek eve döner... Leyla ne olduğunu anlmaya çalışır. Devran ve Melek kavga eder. Leyla onları dinler. Melek, Azad ' ı görmeye gitmiştir.

Melek, Devran ' a Azad ' ın başına bir şey gelirse ondan bileceğini söyler. Gitmekle , Devran ' ı tehdit eder. Devran ' ın eli kolu bağlanır. Devran, Azad ' ı yok etmek için ihbarda bulunur. Azad ' ı uyuşturucu kaçakçısı olarak ihbar eder... Havin , Şiyar ' ın elinden kaçar ve saklanır. Konağa gidip Azad ' a ulaşmaya çalışır... Devran, Havin ' i görür... Kim olduğunu bilmediğini için ilgilenmez...

Azad, Zeynep, Şehmuz heryerde Havin ' i aramaktadır... Melek, Zeynep ' i arar ve Havin ' in onlarda olduğunu söyler. Zeynep, Havin ' i almak için konağa gider. Azad, ismini aklamak için Şamil ' i bulmaya çalışır. Azad, Şamil ' in evine gider , Şamil ' in Harmanlı ' da olduğunu anlar ve ona ulaşmak için karısına numarasını bırakır... Zeynep konağa gelir, Melek üzgündür ve Azad ' a gerçekleri anlatamamıştır... Zeynep bir görüşme ayarlayacağını söyler..