DİZİ / KÜÇÜK GELİN 53. BÖLÜM FOTO GALERİ

Küçük Gelin Dizisi 53. Bölüm özeti:

Türkiye ' nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında... 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

Kızı Zehra ' ya kavuşmak uğruna Devran ' la evlenmeyi kabul eden Melek, hapisten çıkar ve konağa gider. Ali ' nin konaktan derhal gönderilmesini isteyen Melek, kızı Zehra ' ya aldığı kararı açıklayınca büyük bir tepki görür.

Devran nikah hazırlıklarına başlarken Leyla, bu sürpriz olayların şokundadır. Irak ' ta öldü zannedilen Azad ise Türkiye ' ye döneceği sırada beklenmedik bir olay yaşanır.

Azad ' ın yokluğunu fırsat bilen Devran ' ın önünde artık hiçbir engel kalmaz. Ancak Zümrüt, Devran ' ın Fatma ' nın oğlu olduğunu söyleyeceğini belirtince konakta yeni bir kriz patlak verir. Küçük Gelin, heyecan dolu yeni bölümüyle 16 Kasım Pazar günü, saat 20.20 ' de Samanyolu TV ' de.