DİZİ / KREM 12. BÖLÜM FOTO GALERİ

Krem 12. Bölüm özeti:

Aslı ve Onur’un baş başa geçirdikleri gecenin finali ikisinin de istemediği şekilde sonlanmıştır. Magazin habercilerine yakalanmalarının yankıları, farklı tepkilere neden olacak gibidir. Bir taraftan Aslı’nın annesi ve Mehveş…

Diğer taraftansa Onur’un yaşananlardan sonra sergileyeceği tavır merak konusudur. Aslı üzerinde çalıştığı losyonu tamamlamış ve lansmanı yapılacakken magazin basınında çıkan haberleri gören Fikret, kızına işe gitmeyi yasaklar.

Planları suya düşen Sanem’in, Pelin’le kurduğu ortaklıktaysa işler karışacak gibidir… Hasan’ın devrettiği şirketin batık olduğunu bilmeyen ikili, kendilerini yeni bir çekişmenin içinde bulurlar. Müdür koltuğunda kim oturacaktır?... Sanem mi yoksa Pelin mi?

Onur losyonun tanıtımı için, Adaman Kozmetik olarak hazırlıklara başlamıştır. Aslı’ysa annesinin koyduğu evde çıkma yasağından kurtulma çabasındadır… İlk önce Sarp’tan yardım ister… Kaçmak tek kurtuluştur… Ama başaramaz.

Sonrasındaysa Mehveş, Aslı’nın yardımına yetişir… “Eyüp Sultan Hazretlerine gidelim… Başımızda bin türlü musibet var kızım…” diyerek Fikret’i alıp gider… Bu durumu fırsat bilen Aslı, hazırlanıp lansmana yetişir…

Onur’un kendisine başarı hediyesi olarak verdiği kolyeyse yaşanan bütün olumsuzları unutturur. Diğer taraftaysa Aslı’nın evden kaçtığını öğrenen Fikret kızının başarısını görünce tavrını değiştirir… Ancak hiç kimsenin beklemediği anda yaşanan olaylar, hayal kırıklığı ve umudu beraberinde getirir.