DİZİ / KAYIP ŞEHİR 9. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kayıp Şehir 8. Bölüm özeti:

İrfan, Aysel'in kalbini kazanıyor

İrfan ilk maçının sonrasında kameralara söyledikleri ile Aysel’in kalbini sonunda kazanıyor. Ve, İrfan ile Aysel, geceyi birlikte başbaşa geçiriyor.

Ethem’in, Sadık’ın kafasına silah dayayıp götürdüğünü gören İrfan, Kadir’den yardım ister. Ethem ise amacına ulaşır, Sadık’a yakınlık göstererek onu beladan kurtardığına inandırır. Abisi ile Ethem arasında kalan Sadık, Ethem’in yakınlığından etkilenir.

Zeynep ile İsmail’in kaçtığı ortaya çıkar. Vahide ve İdris, soluğu Meryem’in kapısında alırlar. Ailelerinin yumuşayacağını düşünen İsmail ve Zeynep bir süre sonra geri dönerler. Meryem, ikisini de affetmezken, Vahideler düğün hazırlıklarına başlamak zorunda kalırlar.

Ev sahibi kirayı ödeyemeyen Aysel’i kapının önüne koyar. Kendini affettirmeye kararlı olan İrfan, Aysel’in ev sahibinin karşısına dikilir. Kadir’in kendisini kız kardeşi gibi görmesini kabul edemeyen Zehra, iş yerindeki kutlama yemeğine katılmaktan vazgeçer.

Sadık, İrfan’ın tüm uyarılarına rağmen, Apaçiler’den gözaltına alınan arkadaşını kurtarması için Ethem’e gider. İrfan ise ilk maçına çıkar. Maç sonrası kameralara söyledikleri ile sonunda Aysel’in kalbini kazanır.

İrfan, geceyi Aysel’in evinde geçirir. Bunu anlayan Ethem, İrfan’ın mutluluğunu kursağında bırakır. İsmail ve Zeynep’in düğününe ise Meryem dışında bütün aile katılır.