DİZİ / KAYIP ŞEHİR 11. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kayıp Şehir 11. Bölüm özeti:

İrfan, Aysel’e her şeyi arkalarında bırakıp birlikte bir hayat kurmayı teklif ediyor.

Sadık’ı korumak için kendini feda eden Daniel, hastanelik olur. Fakat kaçak olduğu için, polis ile başı derde girer diye hastaneye gitmek istemez. Meryem, Daniel’ı oğlunu kurtardığı için sokağa atamaz ve evde bakmaya razı olur.

Başta bu duruma en çok İsmail tepki gösterir. Ardından Seher’in Daniel’a olan tutumu da evdekileri tedirgin eder. Kadir’in kapıya dayanması Aysel’i şaşırtır ancak, Ethem ile ilgili suçlamalarına da kayıtsız kalamaz.

İrfan ve ailesinden elini çekmesi için son bir kez daha Ethem ile konuşmaya gider. İrfan’ın ise aklı fikri Aysel’dedir. Ona her şeyi arkalarında bırakıp birlikte bir hayat kurmayı teklif eder fakat, Aysel’den yüz bulamaz.

Genç kadının çocukluğunda yaşadığı ve büyük travmalara neden olan ev ise satılır. Aldığı para ile ne yapacağını bilemeyen Aysel’e Duygu’dan parlak bir fikir gelir. Nur Hanım, iş ilgili Kadir’e sürpriz teklifte bulunur ancak bu durum Zehra’nın hiç hoşuna gitmez.

İsmail Dede kolyenin sahibini bulmak için yola düşerken İsmail’in tavrından çekinen Daniel henüz iyileşmeden evden ayrılır. Meryem ise Sadık’a saldıranların peşine düşer. Ancak bodygard’lar tarafından itilip kakılan Meryem’e yardım eli hiç beklemediği birinden gelir.